





29.06. 2025
VOLNÉ PRACOVNÍ MÍSTO09.06. 2025
Volné pracovní místo26.09. 2024
Pokladna- úření hodinyV rostlinné výrobě používáme nejmodernější výrobní postupy šetrné k půdě a životnímu prostředí
Zobrazit víceProdukce mléka, chov prasat a produkce vepřového masa patří k nosným výrobním programům
Zobrazit víceNavázali jsme na tradiční pěstování ovoce a dále rozšiřujeme pěstitelské plochy jabloní a švestek
Zobrazit víceStavební a stolářské řezivo, pořez vazeb na zakázku a jednoduchou zákázkovou stolařskou výrobu.
Zobrazit víceChystáte se uspořádat svatbu, oslavu narozenin, firemní večírek, seminář, školení, školní sraz, promoci... Pak restaurace Hanačka je tou správnou volbou.
STRAVOVACÍ ZAŘÍZENÍ
JÍDELNÍ LÍSTEK týdenní |
---|
Víkendová akce |
---|
PŘIPRAVUJEME:
Tatarákové menu
Americký víkend
Svatomartinská husa /7. - 9.11.2025/
Zvěřinové hody /21. - 23.11.2025/
Dobře se mohou najíst nejen zaměstnanci |
---|
Stravování poskytujeme v rámci předprodeje. Vaříme obědy pro své zaměstnance a i pro ostatní strávníky. Též zajišťujeme rozvoz obědů do blízkého okolí a to do obcí: Šumvald, Libina, Mostkov, Troubelice - sídliště, Klopina, Pískov, Nová Hradečná, Medlov, Benkov, Dědinka, Lazce, Nová Dědina, Uničov.
Dále je zde možnost zakoupit si oběd přímo ve stravovně.
Rozvoz obědů ZDARMA |
---|
Rozvoz obědů je realizován ve vlastních jídlonosičích (při větším odběru i ve várnicích).
Obědy jsou dováženy přímo k odběrateli, a to v pracovní dny v době od 9:00 do 12:30 hod.
Zaměstnanci za 40, ostatní za 100 |
---|
Cena obědu pro jednotlivce činí 100,- Kč / ks (v této ceně je započten i dovoz přímo k Vám).
K odběru obědů budete potřebovat dva jídlonosiče. K jejich výměně dochází při dovezení oběda, kdy jsou Vám vráceny plné a odvezeny prázdné jídlonosiče.
Stravenky je možno zakoupit u rozvozce, popřípadě ve stravovně společnosti na měsíc dopředu. Pro firmy je zde možnost měsíčního vyúčtování pozadu, a to formou faktury – daňového dokladu.
Jídelní lístek je dostupný zde na tomto webu a dále v elektronické podobě na webové adrese:
http://www.tagros.cz/restaurace-hanacka nebo na facebooku Restaurace Hanačka.
Objednání je možné na tel. čísle: 585 032 260 a 702 124 743, zde také získáte bližší informace, popřípadě na e-mail: hanacka@tagros.cz, p.bartunek@tagros.cz.
OTEVÍRACÍ DOBA STRAVOVNY |
|
---|---|
PONDĚLÍ | 11:00 - 12:30 |
ÚTERÝ | 11:00 - 12:30 |
STŘEDA | 11:00 - 12:30 |
ČTVRTEK | 11:00 - 12:30 |
PÁTEK | 11:00 - 12:30 |
vedoucí provozu stravovny |
Ing. Bc. Pavel Bartuněk |
---|---|
telefon |
585 032 260 606 746 806 702 124 743 |
RESTAURACE HANAČKA
JÍDELNÍ LÍSTEK stálý |
---|
Prostor vhoný pro uspořádání Vaší soukromé akce |
---|
Restaurace nabízí dva salonky s kapacitou pro 70 a 120 hostů. Jsou využívány k rodinným oslavám, svatbám, promocím, firemním večírkům, školením a seminářům.
Menší červený salonek je vybaven klavírem a pořádají se tu pravidelně koncerty vážné hudby pro veřejnost.
K dalšímu příjemnému posezení slouží vnitřní atrium a předzahrádka.
Kvalitní jídlo za rozumnou cenu |
---|
Restaurace nabízí široký sortiment jídel za příznivou cenu, kvalitní kuchyň a příjemnou obsluhu.
V restauraci jsou každoročně pořádány různé gastro akce, mezi které patří již tradiční Zvěřinové hody, Svatomartinská husa, pečená kolena a žebra, ...
Předností restaurace je bezbariérový přístup, nekuřácké prostředí a možnost wifi připojení zdarma.
Rezervace |
---|
Rezervace a objednání akcí je možné na tel. čísle: 585 032 260 a 702 124 743, zde také získáte bližší informace, popřípadě na e-mail: hanacka@tagros.cz, p.bartunek@tagros.cz.
V červeném nebo zeleném |
---|
Menší, červený salonek nabízí kapacitu pro 70 odob a zelený pro 120 osob.
OTEVÍRACÍ DOBA RESTAURACE |
|
---|---|
PONDĚLÍ | ZAVŘENO |
ÚTERÝ | 15:00 - 22:00 |
STŘEDA | 15:00 - 22:00 |
ČTVRTEK | 15:00 - 22:00 |
PÁTEK | 15:00 - 23:00 |
SOBOTA | 15:00 - 23:00 |
NEDĚLE | 15:00 - 23:00 |
vedoucí provozu restaurace |
Ing. Bc. Pavel Bartuněk |
---|---|
telefon |
585 032 260 606 746 806 702 124 743 |
PRODEJNA MASA, MASNÝCH VÝROBKŮ A UZENIN
Maso z vlastních chovů |
---|
Při produkci masa vychází TAGROS a.s. z uzavřeného obratu stáda s využitím krmných plodin z vlastní produkce. Díky této skutečnosti, a spolu s důrazem na vynikající zdravotní stav zvířat po celou dobu výkrmu, společnost produkuje zvířata, a tedy i výsekové maso, nejvyšších jakostních parametrů.
Pro výsek a následnou výrobu jsou používána prasata a mladí býci z vlastních chovů.
Společnost disponuje vlastní porážkou, bourárnou masa, výrobnou masných výrobků a podnikovou prodejnou.
Bourárna slouží k jatečnému opracování (bourání) masa z vlastní porážky.
Mezi vlastní výrobky patří především tlačenka, jitrnice, paštika, škvařené sádlo, škvarky, …
HANÁ regionální produkt |
---|
HANÁ - krajina rozlehlých úrodných polí a chráněných lužních lesů, ležící v samém srdci Moravy. Láska k rodné půdě a tradicím se zde dědí po generace a je tak zárukou pro vznik kvalitních domácích produktů.
|
OTEVÍRACÍ DOBA PRODEJNY |
---|---|
PONDĚLÍ | ZAVŘENO |
ÚTERÝ | 7:30 - 12:30 13:30 - 15:30 |
STŘEDA | 7:30 - 12:30 13:30 - 15:30 |
ČTVRTEK | 7:30 - 12:30 13:30 - 15:30 |
PÁTEK | 7:30 - 12:30 13:30 - 15:30 |
vedoucí provozu prodejny |
Ing. Bc. Pavel Bartuněk |
---|---|
telefon |
585 032 260 606 746 806 702 124 743 |
Společnost TAGROS a.s. byla založena v roce 1995. Sídlo společnosti je v Troubelicích č. 24, okres Olomouc. Společnost se ve svém podnikání zaměřuje na zemědělskou prvovýrobu, ovocnářství, provoz restaurace a veřejného stravování, dřevovýroby a dalších služeb.
©2008-2025 Tagros a.s. | e-mail: tagros(zavináč)tagros.cz | tel.: +420 585 032 077